Duplicate și repararea cheilor de aprindere auto
Serviciul nostru Deblocarea.md efectuează înlocuirea și repararea carcasei uzate sau crăpate, atât a cheilor de aprindere obișnuite, cât și a celor de aprindere. Repararea plăcilor cheie responsabile de gestionarea lacatei centrale.

Butoanele de pe carcasă au fost șterse, Lama a fost ruptă (Sting), butonul a zburat sau un detaliu necunoscut, cheia de contact tocmai a încetat să funcționeze, apoi la noi.

Au pierdut cheile de la mașină și au nevoie de un duplicat al unei chei auto? Deblocarea md va confecționa duplicatul după cheia Auto disponibilă, va efectua firmware-ul, legarea cheii de aprindere.

Avem o gama larga de chei auto garantăm un preț optim scăzut atât pentru toate piesele de prelucrat pentru duplicate, cât și pentru lucrările noastre de tăiere și programarea.

În centrul nostru sunt disponibile toate necesare lame și chips-uri pentru aproape toate mărcile și modelele de mașini, astfel încât pentru a face duplicatului auto cheie nu este nevoie de departe de a conduce și așteptați – perfectarea duplicatului cheie pentru masina Ta nevoie de doar 15-20 de minute.

Pentru proprietarii de automobile care nu locuiesc în orașul Chisinau și nu în raionele Moldovei, este suficient să plasați o comandă pentru o cheie duplicat prin e-mail, prin mesaj sau apelând la telefon. Veți obține un duplicat și tot ce va trebui să faceți este să taie lama cheii în cel mai apropiat atelier.

.

Вызвать мастера - Apel