Pretul pentru deschiderea seifului in Chisinau depinde de tipul castelului.

Pentru ca mesterul să poată spune imediat prețul deblocarii lacatei seifului rupt sau blocat, trebuie să determinați mecanismul de blocare a acestui seif, pentru a deschide seiful. În general, seifurile sunt împărțite în 4 tipuri:

  • În primul rând, este un seif cu un tip de lacăt. Principalul avantaj al acestui tip este prețul scăzut și siguranța foarte mare a proprietății în interior. Dezavantajul este cheia pe care o puteți pierde cu ușurință. Puteți deschide un astfel de seif numai prin chemarea serviciului de deblocarea. Cu o probabilitate mai mare, un astfel de tip de blocare lacata va fi rupta. Și pentru utilizare ulterioară, este necesar să înlocuiți lacatul cu unul nou. Acest serviciu de desciderea safeurilor oferă serviciul Deblocarea.md
  • În al doilea rând, acestea sunt seifuri mecanice de cod. Safeuri sunt deschise de combinația de cod pe care proprietarul seifului trebuie să o introducă. Există cod programabil de către proprietar, există coduri care sunt obținute atunci când cumpărati safeul. Codul invariabil poate fi primit prin intermediul producătorului, va dura cel puțin o lună. Specialistul o va deschide în câteva ore. Pentru a sparge un seif cu un cod programabil în cazul în care proprietarul a uitat codul sau a pierdut-o, este necesar să apelați un specialist cu experiență în deschiderea seifurilor.
  • În al treilea rând, acestea sunt seifuri cu lacata electronică. Principiul de funcționare al acestui tip ca mecanic. Numai închiderea și deschiderea are loc printr-un microprocesor. Ceea ce asigură o protecție ridicată împotriva penetrării. Principala problemă a acestor seifuri este nutriția. În cazul în care bateria este complet descărcată, puteți deschide un astfel de seif numai cu ajutorul unei persoane special instruite. Dacă seiful se află într-un loc umed sau prăfuit, foarte des ușa se blochează și, de asemenea, trebuie comandată deschiderea seifului din Chișinău.
  • În concluzie, vom vorbi despre seifurile biometrice. Acest tip este utilizat în seifuri moderne și scumpe. Ei folosesc pentru a deschide ușa amprenta. Este un garant al fiabilității ridicate de a păstra lucrurile de la furtul. Probleme foarte rare. Apelarea unui specialist este foarte la un preț scump și numai în cazul unor probleme în sistemul de închidere.

În Chișinău se poate debloca safeul foarte ușor comandînd meșterii de la deblocarea.md la dumneavoastră.

Deblocam orce tip de safeu

Cum se deschide safeul in Moldova

În primul rând, cea mai importantă greșeală este încercarea de a debloca safeul pe cont propriu sau de a contacta serviciul necalificat. După astfel de încercări de a deschide lacata, chiar și meșterii experimentați nu vor putea deschide ușa fără a sparge lacatierul. Dacă contactați imediat serviciul nostru și comandați o autopsie la Chișinău în 90% din cazuri, chiar și încuietoarea va rămâne intactă. Oferim o garanție de 100% atunci când ne contactați că seiful va rămâne fără daune. Și nu trebuie să cumpere un alt loc pentru a stoca obiecte de valoare personale.

Mesterii noștri au deschis seifuri de diferite tipuri și au experiență de peste 10 ani în acest domeniu.

Serviciul nostru garantează 100% confidențialitate și securitate la deblocarea safeurilor. Lucrarea se face cit mai atent posibil pentru a nu deteriora conținutul. Lucrăm cu persoane fizice, precum și cu companii.

Plecarea mesterului are loc imediat după apel. Nu mai mult de 30 de minute în raza Chisinaului, va începe deja să lucreze.

Lista serviciilor noastre include, de asemenea, deblocarea mașinilor de orice model și marcă. Deschiderea ușilor apartamentelor și încăperilor. Fabricarea cheilor de mașină duplicate, precum și codificarea acestora. Instalam sau schimbam lacate de usi sau lacate de la seifuri.

După toate probabilitățile, dacă aveți nevoie de un serviciu de deschidere a seifului în Chișinău fără deteriorări, ați apelat la serviciul dorit Deblocarea.md


Sună-mă! Lucrăm fără zile libere și non-stop!

Partenerii noștri de deblocarea la Chișinău: https://zamok.md/

Вызвать мастера - Apel