Fabricarea cip-cheielor în Chișinău și Moldova

Producătorii de automobile din 1995 au început să introducă cheile de aprindere în mașinile lor cu cip. A face un duplicat sau a restabili cheia a devenit mult mai dificil. Deoarece, pe lângă tăierea lamei, cheile trebuie să le programeze în mod unic sub fiecare mașină separat. Cu cuvinte simple, fixați cheia la antena mașinii de imobilizare și produceți complet cipul cheie acum și în Chișinău.

Serviciul nostru Deblocarea.md oferă:

Serviciul nostru oferă chei goale gata (maket) făcute petru programarea codului automobilului dumneavoastră. În acest caz, mașina va înțelege că cheia îi aparține. Codul de înregistrare este unic nu numai pentru fiecare mașină, ci depinde și de marcă. Unele cheii mașini sunt programate printr-o blocare de aprindere. Alții prin porturi de calculator. În general, alții nu dau să facă un duplicat în timp ce în codul vede o altă cheie. Pentru aceste proceduri, folosim instrumente de citire a cheilor special concepute și echipamente individuale informațiile se încadrează în noua cheie.

Fabricarea duplicatelor și programarea cheii în modul independent 99% vor duce la erori în computerul de bord. Până la faptul că va trebui să schimbați dispozitivul de imobilizare în sine, iar prețurile încep de la 3500 lei pentru opțiunea b/u.

Serviciul nostru funcționează la plecare. După comandă, mergem la mașina dvs. și facem tot ce este necesar pentru a obține noile chei în cel mai scurt timp.

Prețurile depind de marca, anului și de modelul mașinii. Sunt discutate individual cu fiecare client.

Serviciul oferă servicii de deblocarea a mașinilor în Chișinău, deschiderea lacatelor la uși și încuietorilor apartamentelor.

Sunați – ne și timp de 30 min vom încerca să vă deblocam lacata pentru prețurile minime din Chișinău

Partenerii nostri: http://zamok.md/

Вызвать мастера - Apel