Vom deschide automobilul în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei

  • Suntem gata să deschidem mașina, ușile tuturor mărcilor și modelelor de mașini moderne.
  • Pentru deblocarea mașinei folosim cele mai noi instrumente și metode moderne de deschidere.
  • Experienta noastra de lucru in domeniu – peste 10 ani.

De multe ori apar situații în care la mașina s-o închis ușa, iar cheile au rămas în cabină sau în portbagajul mașinii. În acest caz, majoritatea proprietarilor al mașini încep să se panică și să utilizeze metoda veche de deschiderea. În opinia lor, cea mai acceptabilă opțiune este stricarea sticlei. Acest lucru duce, după cum se dovedește, la probleme mari. Instalarea sticlei este un lucru costisitoar dacă doriți să o faceți rapid.Mașina va rămâne deschisă pentru câteva zile. Prin urmare, vom încerca să vă spunem cum să deschideți sau să deblocati mașina fără cheie și, în același timp, să nu o deteriorați.

Puteți deschide ușa mașinii prin metode mai ieftine, fără a deteriora integritatea mașinii. Specialiștii noștri în câteva minute vă vor ajuta utilizind instrumente speciale.Totodată, prețurile la deblocarea automobilelor încep de la 200 lei în raza orașului Chișinău. Prețul pentru desciderea mașinii în Moldova se discută direct cu masterul.

Deblocarea auto
Deblocarea masinei in Chisinau

Cum să deblocati (deschideți) lacatul mașinii fără cheie, fără deteriorări.

Prețul variază, de asemenea, parțial dacă lacatele mașinilor sunt echipate cu sisteme suplimentare. Mașini din 2014. Pentru a deschide automobilul în Chișinău cu complexitatea minimă a lacatei, nu veți avea nevoie de mult efort.O mare diferență în lacati de mașini străine, va dura foarte mult timp și efort pentru a deschide mașina. Maestrul de deschidere a ușilor auto din Chișinău va face acest lucru în câteva minute.

Primul model de a deschide auto linia de pescuit și impingerea usii

Prima metoda de a deschide ușa mașinii (nu vă sfătuim, deoarece poate duce la deformarea sticlei sau a ușii ca urmare a lipsei de experiență în acest domeniu, vă recomandăm să comandați o deblocarea) este tragerea ușii. Și cu linia de pescuit încearcă să tragă elementul de blocare în ușă. Există un risc mare de a zgâria vopsea auto dacă nu pentru acest instrument special.

A doua modalitate de a deschide mașina este deschiderea cu sârmă.

In această metodă, va fi necesar să se taie în mod obligatoriu guma de etanșare pe ușă și să încerce să ajungă la mânerul de deschidere a ușii.

Ambele metode vor dura cel puțin 2-3 ore fara experienței în timp. De asemenea, în practică, în 90% din cazuri, rezultatul nu este atins fără daune. Îl chemați pe maestrul din Moldova să vină, să deschidă ușa, iar pagubele au fost deja provocate.

Dificultăți suplimentare pe care le rezolvă serviciul Deblocarea md.

Dacă mașina este echipată cu sistem de închidere dublă, fără unelte speciale-chei, mașina nu se deschide. Iar aceste mașini includ cele mai populare branduri din Chișinău și sunt BMW / Mercedes / Audi / Skoda / Porsche / Seat / Volvo și altele. Dacă aveți asa brand, nu încercați să deschideți singur. Apelați expertul, care timp de 20-30 de minute, vă va deschide mașina mult mai ușor și mai ieftin decât apoi eliminați spargerea.

Deschideți mașina cu ajutorul serviciului Deblocarea.md foarte simplu, rapid și cel mai important ieftin.

  • În primul rând, masterul de deschidere după apel, în termen de 30 de minute, va fi deja la fața locului pentru a debloca masina ta.
  • În al doilea rând, specialistului va deschide lacata auto fără a deteriora ușa sau mecanismul.
  • De asemenea, serviciul oferă servicii de deschidere a capotelor, portbagajelor, rezervoarelor de benzină.
  • Singurul lucru pe care va trebui să furnizeze un document care confirmă identitatea și pașaportul auto. Dacă este în mașină, atunci după deblocare masinei este verificată.
  • Serviciul deschide mașinile de orice mărci și modele.
  • În cazul pierderii totale a cheii, sunt oferite servicii de restaurare și fabricare a duplicatelor, cipurilor, codificării cheilor.

Concluzia rubricii Deblocarea auto in Chisinau

Ca persoană care a scris acest articol și se confruntă în mod repetat cu această problemă, vă sfătuiesc să apelați întotdeauna specialiști, deoarece este rapid și mult mai ieftin decât deschiderea independentă a ușilor.

Deschiderea mașinii în Chișinău și în Moldova a devenit mult mai ușoară datorită unui astfel de serviciu ca Deblocarea md. De asemenea, serviciul se ocupă de deschiderea ușilor apartamentelor din Chișinău.

O problemă foarte frecventă în societatea noastră este să deschidem seiful de la care au pierdut cheile. Acum există o cale de ieșire, Deblocarea.md te va ajuta. Confidențialitatea și calitatea sunt garantate.

Puteți apela expertul în orice moment al zilei, când aveți această nevoie
Solicitările populare pe internet la moment sînt: deschiderea BMW-ului în Chișinău, deschiderea Mercedes-ului în Moldova. Veți găsi o mulțime de link-uri, dar numai experți cu experiență vă va ajuta.


Garantăm calitatea muncii noastre!

Partenerii noștri de deblocarea masinilor in Chisinau https://zamok.md/

Вызвать мастера - Apel