Deschiderea ușilor (deblocarea apartamentelor) in Chisinau si in Moldova

Într-o situație în care proprietarul a unui apartament sau la o casă privată nu poate intra în casă din cauza detereorarii lacatei ușii sau a pierderii cheii de la ușă, oricine poate intra. Metoda unică de a debloca lacata este de a apela un serviciu care vă va ajuta să deschideți rapid ușa și să intrați în casă.

Deschiderea lacătului este un lucru foarte dificil, mai ales dacă doriți să faceți acest lucru fără a vă deteriora ușa sau lacata. Dacă ați comandat un mesteru și el vă sugerează să rupeți ușa sau lacata, știți că este un începător. Deteriorarea maximă este ruperea miezului lacatei pentru deblocarea. Aceasta este o opțiune ieftină de reparare. Prin urmare, apelați serviciul pe baza experienței specialiștilor. În acest domeniu lucrăm mai mult de 10 ani. La deblocare de urgență a ușilor din Chișinău și Moldova ne aflam printre primele locurile. Un număr mare de recenzii pozitive au dus chiar la comenzi fără anunțuri.

Prețul deblocarei lacat se negociază chiar înainte de plecarea mesterul, depinde de situație și de necesitatea unor servicii suplimentare de reparație sau instalare a unui nou lacăt. Se incepe de la 200 lei

Deschiderea de urgență a ușii va fi necesară numai în unele cazuri:

  • În primul rând, este în cazul în care cheia este pierdut sau rupt direct în ușa de blocare. De asemenea, în cazul în care cheia a fost în utilizarea unor alte persoane.
  • În al doilea rând, dacă cât de des se întâmplă, lacata este veche si nu se poate deschide ușa.
  • În al treilea rând, a existat o încercare de spargere sau o jefuire obișnuită care a dus la ruperea încuietorii sau a dispozitivului de blocare.

Cel mai important lucru de reținut este că deblocarea ușii de oameni fara experienta, deoarece poate duce la deteriorari semnificative si la pierderi pentru reparatii. Apel la serviciul de deblocarea este întotdeauna mult mai ieftin dacă ați făcut-o imediat.

Diferite metode de deschidere a ușilor apartamentelor.

Deblocarea usii apartamentului
Deblocarea usii apartamentului in Chisinau

În cazul în care a existat o pană retrasă, puteți încerca să ridicați ușor ușa cu o montură. Aveți grijă să nu rupeți lacatul. Și deschide-o cu cheia. În cazul în care acest lucru nu ajută, apelați serviciul de deschidere a lacatelor de urgență. Deoarece această procedură vă poate bloca lacata usii. În cazul pierderii cheii, amintiți-vă dacă aveți un duplicat. În cazul în care acest lucru nu este explicti expertul că veți avea nevoie de o lacata de blocare și chei noi. Nu se recomandă deblocarea independenta, deoarece poate duce la deteriorarea aspectului, până la deformarea și înlocuirea ușii în întregime.

Ce oferă serviciul nostru pentru deblocarea lacatei sau pentru a deschide ușa.

Noi garantăm clienților noștri comenzi calitative și cel mai important lucru rapid.

Apelul și sosirea maestrului are loc în decurs de 20-30 de minute de la primirea cererii de a deschide ușa in Chisinau. Deschiderea lacatelor, termenele pentru Moldova se discută nemijlocit în timpul comenzii. Lucrăm non-stop și zilnic, așa cum se spune 24/7

De asemenea, lista serviciilor noastre include: înlocuirea încuietorii, înlocuirea lacatei și repararea, dacă este necesar.

Toate lucrările sunt efectuate fără deteriorări și sunt utilizate numai instrumente profesionale pentru deblocarea.

Ne ocupăm de deblocarea mașinilor, deschiderea seifurilor și …

Dacă aveți nevoie pentru a deschide ușa, sunați-ne și mesterul va avea în 20-30 de minute.

Partenerii noștri: https://zamok.md/

Вызвать мастера - Apel